Over HoekscheWaardPas

Met de HoekscheWaardPas profiteer je voor slechts €29,95 per jaar van voordeel bij 100+ aangesloten bedrijven, tegelijk steun je de lokale economie en doneren wij €5,- per verkochte pas aan een goed doel in de HW. Jij kiest welke! 

Hoe werkt het? 

Op vertoon van de HoekscheWaardPas ontvang je exclusieve voordelen bij 100+ ondernemers in de Hoeksche Waard. Denk aan korting op je rekening, gratis dessert na bestellen van je hoofdgerecht, een maand gratis sporten t.w.v. €31,95 of je allereerste motorrijles t.w.v. €67,50 helemaal gratis. Jouw voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro's per jaar. Tegelijk ontvang je als nieuw lid een welkomstpakket t.w.v. minimaal € 50,- aan extra voordelen. Eigenlijk is de pas dus helemaal gratis! 


Je profiteert niet alleen! 

Door jouw deelname, profiteren ook de lokale ondernemers (extra klandizie) én het verenigingsleven in de Hoeksche Waard. Per verkochte pas doneren wij namelijk €5,- aan een vereniging/stichting, en jij kiest welke! Jouw deelname is goed voor jou én goed voor de lokale samenleving. 


Voordelen op een rijtje:

  • Krijg honderden euro's voordeel bij 100+ ondernemers in de Hoeksche Waard 
  • Verdien met 1-2 acties je lidmaatschap terug
  • Ontvang een welkomstpakket t.w.v. minimaal € 50,- aan extra voordeel. Eigenlijk is de HoekscheWaardPas dus helemaal gratis! 
  • Profiteer van een snelgroeiend aanbod van aantrekkelijke acties
  • Per verkochte pas doneren wij €5,- aan een vereniging/stichting in de Hoeksche Waard. Jij bepaalt welke! 

 

Heb jij een passie voor de Hoeksche Waard?  

 

Bestel HIER jouw eigen HoekscheWaardPas! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »