Over de HoekscheWaardPas

Met de HoekscheWaardPas krijg je een jaar lang exclusieve ledenkorting op alledaagse activiteiten, aankopen en uitjes bij meer dan 100 aangesloten ondernemers in de Hoeksche Waard. Door lokaal te shoppen met de HoekscheWaardPas steun je bovendien de lokale economie en de goede doelen in de Hoeksche Waard. Ontdek de HW, bespaar veel geld en doe veel leuke dingen!

 

Hoe werkt het? 

Op vertoon van de HoekscheWaardPas profiteer jij van exclusief ledenvoordeel bij 100+ bedrijven en verenigingen in de Hoeksche Waard. Denk aan korting op je rekening, gratis welkomstdrankjes, gratis dessert na je hoofdgerecht, een gratis maand sporten of je allereerste motorrijles t.w.v. €67,50 helemaal gratis. Je kunt de kosten van jouw lidmaatschap binnen 1-2 acties terugverdienen. Tegelijk ontvang je nu als nieuw lid een welkomstpakket met exclusief i love HW tas en extra kortingsbonnen t.w.v. minimaal € 100,- aan extra voordelen. Wees er wel snel bij, OP = OP


Je profiteert niet alleen! 

Door jouw deelname, profiteren ook de lokale ondernemers (extra klandizie) én de goede doelen in de Hoeksche Waard. Per verkochte pas doneren wij namelijk €5,- aan een vereniging/stichting, en jij kiest welke! Jouw deelname is goed voor jou én goed voor de lokale samenleving. 


Voordelen op een rijtje:

  • Krijg exclusief ledenvoordeel bij 100+ ondernemers in de Hoeksche Waard 
  • Door gebruik te maken van 1-2 acties kun je jouw lidmaatschap al terugverdienen
  • Ontvang een welkomstpakket t.w.v. minimaal € 100,- aan extra voordeel. 
  • Maak elke maand kans op leuke prijzen via winacties en verlotingen
  • Wij doneren €5,- aan jouw favoriete goede doel in de Hoeksche Waard!

 

Heb jij een hart voor de Hoeksche Waard? Sluit je aan! 

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »