Onze droom - i love HW

 

Onze droom: het "I Love Hoeksche Waard" gevoel bij iedereen

Onze droom is om iedereen in de regio het "I Love Hoeksche Waard"-gevoel te laten ervaren.  Doordat de Hoeksche Waard een geweldige plek is om te wonen, te studeren, te werken, om te ondernemen, te sporten, te winkelen, te recreëren, te zijn, te leven. Een geweldige plek waar je verliefd op wordt, waar je van gaat houden!

 

Waarom doen we dit?

Wij willen bouwen aan een bloeiende en toekomst bestendige Hoeksche Waard. Wij zijn ervan overtuigd dat de lokale economie hier een cruciale rol in speelt. En jij hebt hier invloed op. Hoe? Door je uitgaven (wat vaker) lokaal te doen.
 
Lokale ondernemers investeren het geld namelijk weer lokaal. Zij besteden bij andere lokale ondernemers en sponsoren lokale verenigingen en (dorps)activiteiten. Het verdiende geld komt dus weer ten goede van de samenleving.
 
Door te consumeren bij bedrijven die het geld terug investeren in onze samenleving, versterken we onze lokale samenleving, de Hoeksche Waard. Dit draagt bij aan het leefbaar houden van onze regio. Zodat onze kinderen straks ook nog steeds kunnen zeggen: I LOVE HOEKSCHEWAARD
 
Waar doe jij je volgende besteding?

Hoe creëren we deze bloeiende Ho3ksche Waard?

Wij geloven erin dat we kunnen creëren door te verbinden. De 3 belangrijkste componenten van een sterke, bloeiende Hoeksche Waard zijn volgens ons;

  • Lokale ondernemers: De gezellige winkelstraten, horeca gelegenheden, werkgelegenheid, de sponsors van onze (sport)verenigingen, bedrijven met een uniek regionaal karakter.
  • Verenigingen: Hier sporten en ontwikkelen onze kinderen, hier worden vriendschappen gesloten. Een plek waar we samenkomen.
  • Inwoners; Zij geven het geld uit, zij zorgen voor het samenkomen, zij geven bestaansrecht, bewoners hebben invloed.

 

Iedereen profiteert van ons symbolisch stukje plastic. 

De pashouder profiteert van honderden euro's voordeel per jaar. Maar daar blijft het niet bij. Per verkochte pas doneren wij namelijk €5,- aan een vereniging/stichting, en de pashouder kiest welke! Tegelijk steunt de pashouder door lokaal te consumeren de lokale economie. Deelname is goed voor de pashouder én goed voor de lokale samenleving.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »