Een bloeiende Hoeksche Waard!

De Hoeksche Waard heeft het allemaal, leuke winkelstraten, heerlijke horeca, een actief verenigingsleven, mooie natuur, vooruitstrevende agrarische industrie, gezellige dorpen en waanzinnige plekjes die zelfs veel bestaande inwoners nog niet hebben ontdekt. Maar hoe ontdek je nou al die leuke plekjes, die de Hoeksche Waard te bieden heeft? En hoe zorgen we ervoor dat ook onze kinderen in de toekomst nog kunnen genieten van gezellige winkelstraatjes, een actief verenigingsleven in een bloeiende Hoeksche Waard? Daarop bedachten wij de HoekscheWaardPas. 

Beleef jouw Hoeksche Waard
Met de HWPas willen wij mensen inspireren om de Hoeksche Waard te ontdekken, door nieuwe adresjes te ontdekken, meer activiteiten (samen) te ondernemen op het eiland en daarmee de Hoeksche Waard echt te beleven. Dit doen wij door pashouders te informeren over wat de Hoeksche Waard te bieden heeft, van winkels tot restaurant en natuurgebied en pashouders voordeel te bieden bij meer dan 120 winkels en bedrijven. Veel ontdekken en veel besparen, dat is dubbel zo leuk. 

Samen bereiken we meer.

Levendige winkelstraatjes, gezellige horeca, een actief verenigingsleven, werkgelegenheid voor jongeren en volwassenen en toegankelijke natuurgebieden dragen bij aan de totale Hoeksche Waard beleving. Om te zorgen voor een zo groot mogelijke positieve bijdrage aan de beleving van de Hoeksche Waard, hebben wij een win-win concept ontwikkeld, waarmee de krachten gebundeld worden en iedereen profiteert:

  • Inwoners helpen wij als pashouder de Hoeksche Waard op een leuke en voordelige manier te ontdekken en beleven.
  • Ondernemers helpen wij aan extra bekendheid en met een aanbieding voor pashouders vergroten wij de kans op extra bezoek en nieuwe lokale klanten. 
  • Verenigingen ondersteunen wij via ons goede-doelen-programma. Per verkochte pas doneren wij €5 aan een lokale vereniging of stichting. Daarnaast kunnen wij deze organisaties ook helpen aan extra aandacht en met een aantrekkelijke actie voor pashouders vergroten ook zij de kans op extra bezoek, nieuwe leden en donateurs.

Hoe groter het aantal pashouders, ondernemers en verenigingen zich aansluiten bij de HoekscheWaardPas, hoe groter onze bijdrage is aan een bloeiende Hoeksche Waard, voor nu en in de toekomst. 

Zodat ook onze kinderen straks nog steeds kunnen zeggen: I LOVE HW!

Help je mee om onze droom te verwezenlijken? Sluit je aan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »