Ons verhaal

 

Onze droom: mensen het "I love Hoeksche Waard" gevoel laten ervaren

De Hoeksche Waard is het waard
Iedereen herkent het gevoel wanneer je door de Heinenoordtunnel terug de Hoeksche Waard inrijdt. Het is fijn om hier te zijn, te midden van de landelijke omgeving met schitterende vergezichten en kronkelende kreken en dijken en gezellige dorpen. De Hoeksche Waard is een geweldige plek om te wonen, werken en recreëren. Dit moeten we koesteren. Hier ligt een belangrijke taak voor ons Hoeksche Waarders. Daarom bedachten wij de HW Pas.

I-LOVE-HW
Met de HW Pas willen wij inwoners, bedrijven en verenigingen inspireren om meer uit hun Hoeksche Waard te halen, zodat iedereen maximaal het “I love Hoeksche Waard-gevoel” ervaart. Om dit gevoel nu en in de toekomst te kunnen blijven ervaren is het belangrijk dat inwoners, bedrijven en verenigingen samenwerken.
Wij verbinden deze partijen door middel van de HW Pas, waarbij gezamenlijk voordeel dient als ‘bindmiddel’: Waar inwoners profiteren van aantrekkelijke kortingen, profiteren lokale ondernemers van extra naamsbekendheid en meer klanten. Verenigingen profiteren van meer financiële steun, dankzij onze goede-doelen-actie.

Vitale economie
Wij geloven dat dit alles bijdraagt aan een bloeiende en toekomstbestendige Hoeksche Waard. Meer lokale bestedingen resulteren in een hoger regionaal inkomen, hierdoor stijgt de consumptie, waarbij we met de HoekscheWaardPas aansturen op een lokale besteding, wat vervolgens weer bijdraagt aan een hoger regionaal inkomen, etc. Daarnaast geldt: hoe meer inwoners, ondernemers en verenigingen zich aansluiten, hoe groter onze impact. Zo houden we de regio leefbaar. Nu en in de toekomst, zodat ook onze kinderen straks nog steeds kunnen zeggen: I LOVE HW.

Help je mee om onze droom te verwezenlijken? Sluit je aan.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »