Inwoners

 

Haal meer uit jouw Hoeksche Waard

Verrassend dichtbij en voordelig
De HoekscheWaardPas is een belevingspas waarmee je ontdekt wat ons mooie eiland allemaal te bieden heeft. Je profiteert van aantrekkelijke kortingen op je (alledaagse) aankopen en uitjes en je leert leuke, nieuwe adresjes kennen. Er zijn inmiddels meer dan 120 bedrijven aangesloten bij de HW Pas. Van drogisterij en restaurant tot autorijschool en reisbureau: De Hoeksche Waard heeft het allemaal!

Jouw ‘passie’ en een gratis HW-tassie
Je bestelt de HW Pas eenvoudig via onze webshop. De pas is één jaar geldig en gaat in op het moment van ontvangst. De HW Pas kost € 29,95 per jaar, maar met 1 of 2 acties heb je jouw lidmaatschap al terugverdiend. Bovendien ontvang je bij aanschaf van de pas een welkomstpakket ter waarde van minimaal €100,- aan kortingsbonnen. En dat is nog niet alles: je krijgt tevens een toffe herbruikbare I HW-tas cadeau. Al je lokale aankopen stop je voortaan in je HW-tassie.

Steun het goede doel met jouw HW Pas
Per verkochte HW Pas doneren wij € 5,- aan een goed doel of vereniging. Jij bepaalt zelf waar het geld naartoe gaat. Deze instanties hebben een belangrijke sociale functie en dragen bij aan de leefbaarheid van de Hoeksche Waard. Mede dankzij jouw lidmaatschap houden we het verenigingsleven vitaal. Doe je mee? Bestel vandaag nog jouw persoonlijke HW Pas.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »