Beleef jouw Hoeksche Waard

De HWPas is een belevingspas voor inwoners en bezoekers van de Hoeksche Waard. Pashouders ontdekken wat de Hoeksche Waard allemaal te bieden heeft. Zij kunnen bij ruim 120 winkels en bedrijven terecht met de pas. Zo kunnen zij de dag beginnen met een gratis kopje koffie bij hun favoriete coffeebar, voordelig shoppen voor een nieuwe outfit, met korting lunchen, ontspannen tijdens een heerlijke massage, genieten van een compleet driegangendiner met een gratis dessert en de dag eindigen met een gratis sporttraining in de sportschool. Hoe leuk is dat? En het voordeel kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Er is ontzettend veel te doen in de Hoeksche Waard. Je ontdekt het op een leuke en voordelige manier met de HW Pas. 

Jouw ‘passie’ en een gratis I-LOVE-HW-Tassie
Je bestelt de HW Pas eenvoudig via onze webshop. De pas is één jaar geldig en gaat in op het moment van bestellen. De HW Pas kost € 29,95 per jaar, maar met 1 of 2 acties heb je jouw lidmaatschap al terugverdiend. Bovendien ontvang je bij aanschaf van de pas een welkomstpakket met een toffe herbruikbare I-LOVE-HW tas en extra kortingsbonnen t.w.v. minimaal €100,-.

Steun het goede doel met jouw HW Pas
Per verkochte HW Pas doneren wij € 5,- aan een goed doel of vereniging. Jij bepaalt zelf waar het geld naartoe gaat. Deze instanties hebben een belangrijke sociale functie en dragen bij aan de leefbaarheid van de Hoeksche Waard. Mede dankzij jouw lidmaatschap houden we het verenigingsleven vitaal. Doe je mee? Bestel vandaag nog jouw persoonlijke HW Pas.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »