HWPas stopt

Beste mensen,

Na ruim 3 jaar actief te zijn geweest voor het op de kaart zetten van de Hoeksche Waard, hebben we helaas moeten besluiten ermee te stoppen aan het einde van dit kalenderjaar. 

Aan de ene kant heeft de Covid pandemie met alle beperkende maatregelen vanuit de overheid een grote impact gehad op aangesloten ondernemers die lange tijd beperkt open zijn geweest of zelfs geheel zijn gesloten. Voor de HWPashouders betekende dit dat zij van veel minder acties gebruik konden maken. Doordat het erop lijkt dat de pandemie met alle beperkingen nog wel even zal aanhouden, verwachten wij dat de situatie niet snel beter zal worden.

Aan de andere kant hebben veranderen in de privé sfeer ervoor gezorgd dat de organisatie niet de tijd en energie kan brengen die het concept nodig heeft, zeker gezien de uitdagende omstandigheden. Deze combinatie van factoren heeft ons tot ons besluit gebracht.

Daarmee komt na 3,5 jaar een einde aan een mooi avontuur, waarin wij ons hebben ingezet om de Hoeksche Waard op de kaart te zetten. Met dankzij onze leden hebben wij met duizenden bestedingen bij lokale ondernemers een bijdrage kunnen leveren aan de middenstand op het eiland en is er vanuit ons goede doelen programma ruim tien duizend euro bijgedragen aan maatschappelijke initiatieven in de Hoeksche Waard.

De komende weken zullen in het teken staan van afrondende werkzaamheden en toekennen van de laatste donaties aan goede doelen.

Wij willen iedereen die ons de afgelopen jaren gevolgd en gesteund heeft, met in het bijzonder onze leden en aangesloten ondernemers, hartelijk danken. Het initiatief HoekscheWaardPas stopt weliswaar, maar de Hoeksche Waard blijft een boeiend eiland met levendige dorpen en gezellige winkelstraten. Wij zouden dan graag een laatste oproep doen aan iedereen: leuke dingen doen en kopen, doe het in de Hoeksche Waard, er is van alles te beleven!

Hartelijke groet,

Organisatie HoekscheWaardPas

Martin en Leonard

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »