Hoe werkt het

 

Beleef de Hoeksche Waard op jouw manier
De HW Pas is een belevingspas waarmee je ontdekt wat de Hoeksche Waard allemaal te bieden heeft. En dat is veel meer dan je misschien zou denken. Je hoeft echt niet naar de stad voor dat hippe koffiezaakje of trendy kledingmerk. En ook voor een leuk en ontspannen dagje uit hoef je ons mooie eiland niet af. Er is ontzettend veel te doen in de Hoeksche Waard. Je ontdekt het op een leuke én voordelige manier met de HW Pas.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen
Pashouders ontvangen exclusieve kortingen en gratis extra's bij meer dan honderd aangesloten bedrijven. Van shoppen bij de boer of een schoonheidsbehandeling tot ‘een rondje door de Wildernis’ op Tiengemeten of een uurtje boksen. Met de HW Pas beleef je de Hoeksche Waard op jouw manier. Ontdek, geniet en beleef! Je bestelt de HW Pas eenvoudig via onze webshop.

Voordeel voor iedereen
Terwijl jij voordelig geniet van een high tea met uitzicht over ’t Spui of een ontspannen massage ben je ook nog eens goed bezig. Lokaal consumeren is namelijk beter voor onze economie en het milieu. Zo draag je met de HW Pas bij aan een bruisende en toekomstbestendige Hoeksche Waard:

  • Lokaal inkopen stimuleert het aanbod en de diversiteit van het winkel- en productaanbod;
  • Dankzij lokaal inkopen blijft het geld langer in de regio. Uit onderzoek blijkt dat de verdiensten van lokale bedrijven overwegend terugvloeien naar de regio. Bovendien geven lokale bedrijven meer geld uit aan goede doelen en verenigingen in de buurt, waardoor ook het verenigingsleven in stand blijft;
  • Lokaal inkopen leidt tot meer lokale werkgelegenheid;
  • Lokaal inlopen leidt tot minder transport en minder verpakkingsmateriaal (ten opzichte van kopen in verder liggende steden en regio's of online kopen).

Steun jouw favoriete goede doel in de HW
En dat is nog niet alles. Per verkochte HW Pas doneren wij € 5,- aan een goed doel of vereniging naar keuze. De HW Pas betekent voordeel voor iedereen! Met jouw lidmaatschap draag je bij een bruisende en toekomstbestendige Hoeksche Waard.

Voor bedrijven
Wil je als bedrijf deelnemen aan de HW Pas? Dat kan! We brengen jouw bedrijf actief onder de aandacht bij onze pashouders, zodat meer klanten jouw bedrijf weten te vinden. Deelname is gratis, met als enige voorwaarde dat je een leuke actie verzint voor onze pashouders. Hiermee zet je jouw bedrijf nog meer op de kaart! Kijk voor meer informatie op onze speciale bedrijvenpagina of neem contact op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »