Beleef de Hoeksche Waard en bespaar veel geld!

De HoekscheWaardPas is een belevingspas en voordeelpas in één en helpt pashouders om nieuwe adresjes te ontdekken op een leuke en voordelige manier. 

Gezellig en met korting shoppen en uit eten, met korting naar de  beautysalon, pak die droom op en ga je motorrijbewijs halen, de sportschool induiken, boodschappen doen, lokale lekkernijen halen bij de bakker, een vrolijke bloemetje kopen bij de bloemist, een nieuwe elektrische fiets kopen en een heerlijk terrasje pakken na een middag fietsen. Beleef de Hoeksche Waard op jouw manier, gratis en met korting met de HoekscheWaardPas. Bekijk alle ruim 100 ledenacties op www.hoekschewaardpas.nl

Draag bij aan het leefbaar houden van onze dorpen en verenigingen
Door lokaal te kopen met de HoekscheWaardPas draag je bij aan het leefbaar houden van onze dorpen. Verder doneren wij €5,- per betaalde pashouder aan een goed doel of vereniging die de pashouder zelf kiest, dit zijn vaak de lokale sport- of muziekvereniging of het dierenasiel. Een investering in de HoekscheWaardPas is daardoor een investering in jezelf én in jouw omgeving. Niet voor niets is om motto: samen bereiken we meer.  

Voor bedrijven
Breng jouw organisatie onder de aandacht bij duizenden pashouders uit de Hoeksche Waard en omgeving. Met een aantrekkelijke actie bereik je een groot publiek en vergroot je de kans op nieuwe bezoekers en klanten. Deelname kost niets, het enige dat wij vragen is een leuke actie voor onze pashouders. Wil je je aanmelden? Stuur dan nu een e-mail naar [email protected].

Heb je nog vragen, kijk dan op onze speciale bedrijvenpagina of neem contact op.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »