Beleef jouw Hoeksche Waard

Ontdek nieuwe hotspots in de Hoeksche Waard, bespaar veel geld en steun jouw favoriete vereniging. Neem nu de HW Pas voor €29,95 per jaar en maak het komend jaar gebruik van alle voordelen die de HWPas jou biedt zodat jij de Hoeksche Waard kan beleven op jouw manier.

Beleef jouw Hoeksche Waard
De HWPas is een belevingspas voor inwoners en bezoekers van de Hoeksche Waard. Pashouders ontdekken wat de Hoeksche Waard allemaal te bieden heeft. Ontdek nieuwe adresjes en doe leuke dingen bij ruim 120 winkels en bedrijven, gratis of met korting. Zo kun je de dag beginnen met een gratis kopje koffie bij hun favoriete coffeebar, voordelig shoppen voor een nieuwe outfit, met korting lunchen, ontspannen tijdens een heerlijke massage, genieten van een compleet driegangendiner met een gratis dessert en de dag eindigen met een gratis sporttraining in de sportschool. Hoe leuk is dat? En het voordeel kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Er is ontzettend veel te doen in de Hoeksche Waard. Je ontdekt het op een leuke en voordelige manier met de HW Pas. 

Samen bereiken we meer
Met de HWPas beleven pashouders de Hoeksche Waard op hun manier. Zij ontdekken nieuwe adresjes, besparen veel geld en beleven mooie momenten. Tegelijk dragen onze pashouders door lokaal te besteden bij aan een sterkere lokale economie en steunen zij hun favoriete vereniging. Per pas doneren wij namelijk € 5,- aan een goed doel of vereniging naar keuze. Samen dragen wij zo bij aan een vitale Hoeksche Waard, waar het fijn wonen, werken en recreëren is.

De HoekscheWaardPas heb je er zo uit! 
Wist je dat je jouw lidmaatschap er binnen de kortste keren er al uit hebt als je bijvoorbeeld een keer gaat dineren bij De Oude Tol, 1x per maand naar de bakker en een keer met de kinderen naar Museum Hoeksche Waard gaat? Er zijn zelfs acties waarmee je je lidmaatschap in één keer terugverdient, zoals bij HCC in Oud-Beijerland waar je een maand gratis kunt gaan sporten, of bij Les-Punt waar je een gratis rijles én theorie examen ontvangt t.w.v. €99,-!

HWPas bestellen

Voor bedrijven
Breng jouw organisatie onder de aandacht bij duizenden pashouders uit de Hoeksche Waard en omgeving. Met een aantrekkelijke actie bereik je een groot publiek en vergroot je de kans op nieuwe bezoekers en klanten. Deelname kost niets, het enige dat wij vragen is een leuke actie voor onze pashouders. Wil je je aanmelden? Stuur dan nu een e-mail naar [email protected].

Heb je nog vragen, kijk dan op onze speciale bedrijvenpagina of neem contact op.

 

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »