1x maand gratis sporten bij Hapkido Hoeksche Waard

Actie 1x maand gratis sporten t.w.v. 35,-

Hapkido Hoeksche Waard – Chimyung Kwan

Hapkido is een complete en realistische zelfverdedigingskunst die ontstaan is uit diverse traditionele Koreaanse krijgskunsten maar ook stevige wortels in het Japanse Daito Ryu Aiki Jiujitsu, waaruit ook Aikido ontstaan is. Je leert veel vaardigheden die zeer effectief zijn om een tegenstander onder controle te houden (of uit te schakelen) zoals het raken van vitale punten, been-, stoot- en bloktechnieken, gewrichtsklemmen, losmaak (bevrijdings)-technieken, het ontwapenen van je tegenstander, valbreken en controletechnieken door middel van drukpuntmanipulatie. De training verbetert fysiek je behendigheid, lenigheid en kracht. Op mentaal gebied wordt je eigenwaarde, weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroot. Via Hapkido leer je bewegen en balans en er wordt ook veel aandacht besteedt aan conditie. De technieken vanuit Hapkido worden gecombineerd met technieken uit de KI-trainingen. Hapkido is een uitgebreide weerbaarheidstraining die iedereen iets te bieden heeft. Of je nu jong of al op leeftijd bent, man of vrouw, het maakt allemaal niet uit. Je hoeft niet sportief of sterk te zijn om aan de trainingen deel te kunnen nemen. Hapkido leren is iets waar je je hele leven mee bezig kunt zijn en veel voldoening uit kunt halen. Hapkido school Chimyung Kwan staat voor plezier in het beoefenen van het Hapkido, waarbij kwaliteit voorop staat.

Locaties en trainingstijden:

 

Numansdorp         dojang Yoshi Kai               Einsteinstraat 23           

Maandag                10 t/m 12 jaar                  18.30-19.30 uur                                        (jeugd/junior)

Maandag                 13 jaar en ouder              20.00-21.30 uur                                        (junior/senior)

 

Westmaas              sporthal ’t Koetsveld        Van Koetsveldlaan 19   

Woensdag               13 jaar en ouder              20.00-21.30 uur                                        (junior/senior)

                                       

Oud-Beijerland      sporthal Het Pluspunt       Jan Lievenslaan 1

Vrijdag                    13 jaar en ouder              20.00-21.30 uur                                        (junior/senior)

 

 

Meer info: www.hapkidohoekschewaard.nl

info@hapkidohoekschewaard.nl

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »