Goede doelen programma

HWPas steunt Hoeksche verenigingen en stichtingen in het realiseren van ambities
Verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard helpen wij aan financiële steun, via ons goede-doelen-programma. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met het verkrijgen van extra aandacht met als doel het werven van nieuwe leden voor de vereniging, extra bezoekers, sponsors of donateurs. 

Financiële steun
Per verkochte pas doneren wij € 5,- aan een stichting of vereniging uit de Hoeksche Waard. Pashouders kiezen zelf aan welk goed doel het bedrag toekomt. Dit bedrag kan snel oplopen. Zeker wanneer jouw vereniging het HWPas goede-doelen-programma actief onder de aandacht brengt bij leden en supporters. Win-Win! HoekscheWaardPas stelt als doel om met de steun een zichtbaar resultaat te boeken voor de organisatie. Denk aan nieuw materiaal voor de jeugdafdeling, meubilair voor het clubgebouw of dat extra zetje om het gewenste springkussen te huren voor de jaarlijkse familiedag. HoekscheWaardPas bespreekt graag hoe wij jullie actie succesvol kunnen ondersteunen.

Promotionele steun
Het HWPas goede-doelen-programma ondersteunt verenigingen en stichtingen bij het verkrijgen van extra aandacht voor het werven van nieuwe leden, sponsoren, donateurs of algehele bekendheid in de regio. Win-win-win! Heeft jouw vereniging of stichting ambities die hierbij aansluiten? HoekscheWaardPas bespreekt graag hoe wij jullie actie succesvol kunnen ondersteunen. 

Samen bereiken we meer. Win-Win!
Door de HWPas onder de aandacht van jouw leden of aanhang te brengen wordt het donatiebedrag voor jouw vereniging of stichting aanzienlijk verhoogd. Win-win. Stel je voor wat er gebeurt wanneer al jouw leden een HW Pas aanschaffen, waarvan € 5,- per lid (per jaar!) direct toekomt aan de kas. Of wat denk je van een actie waarbij ook familie en vrienden van leden zich aansluiten? Hoe ver gaat jouw vereniging? 

Bespreek de mogelijkheden 
De opbrengst van de actie wordt grotendeels bepaald door jullie eigen inzet. Natuurlijk helpen we graag mee bij het realiseren van een zo hoog mogelijke opbrengst. We denken mee over een passende actie en promotie passend bij de ambities. Maak een afspraak voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »