Onbeperkt 10% korting op je maandcontributie bij Fitboetiek in Oud-Beijerland

ACTIE 1: GEEN inschrijfkosten t.w.v. € 20,-

ACTIE 2: 10% KORTING op de maandelijkse contributie

 

Als enig fitnesscentrum in Oud-Beijerland zijn wij 24 uur per dag open. 7 dagen per week.

Wij zijn niet zomaar een sportschool in Oud-Beijerland. Wij zijn de Fitboetiek. Een boetiek omdat het dé plek is waar u aan uw lichaam kunt werken op de manier die het beste bij u past.

Maatgerichte begeleiding

De Fitboetiek is uw eerste stap naar een gezonder leven. En die stap zetten wij samen. Wij geloven in persoonlijke begeleiding en helpen u maatgericht uw doelen te bereiken. Daarbij hebben wij apparatuur die zich automatisch op uw situatie instelt.

Afspraak maken in onze sportschool Oud-Beijerland

Wilt u afslanken? Wilt u aan uw conditie werken? Of wilt u sterker worden? Maak een afspraak voor een persoonlijke intake met onze bevlogen coaches.

Moderne fitness-apparatuur in onze Fitboetiek

Hoe het werkt? Dat is eenvoudig. U komt bij ons binnen met uw polsband. Maakt u gebruik van ons Biocircuit? Dan ‘weten’ alle toestellen dat u binnenkomt. Vervolgens stellen zij het programma samen en passen zich aan op uw situatie en doelen.

Meer informatie

Wij willen altijd persoonlijk helpen het beste uit uzelf te halen. Heeft u dus vragen? Dan kan u altijd bij onze personal coaches Kim, Sercan of Laura terecht.Jouw voordeel: Bij een half jaar sporten ruim € 50,- voordeel

 

Waar: De Vriesstraat 6, 3261 PC Oud-Beijerland

Contact: 0186-769084| info@fitboetiek.nl

Meer info: www.fitboetiek.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »