Onbeperkt 10% korting op sennheiser accessoires bij Benz Hoortoestellen in 's Gravendeel

ACTIE: 10% korting op accessoires / sennheiser. (tv oplossingen) 

of

ACTIE: 2 pakjes batterijen gratis bij aanschaf van voordeeldoos

                                       

 

BenZ hoortoestellen is een zelfstandig en merk onafhankelijk audiciensbedrijf binnen de gevestigde winkels van Brilmode Rob Boon. Wij staan voor een kwalitatief hoogwaardige hoorzorg, waarbij de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt centraal staan.

Als Hoorprofs vak audicien zijn wij volledig zelfstandig en dus niet verbonden aan een keten.

Door onze merkonafhankelijkheid zijn we in staat een persoonlijk advies te geven en een passende oplossing te vinden voor elke individuele cliënt en ieder budget.

Naast de reguliere hoortoestellen bieden wij ook standaard en op maat gemaakte gehoorbescherming en kunnen wij u tevens adviseren en voorzien van tv en telefoonoplossingen, wek- en waarschuwingssystemen of solo apparatuur. Een breed assortiment aan oplossingen voor thuis, school en of werk.

Ons team van audiciens is enthousiast, vakkundig en heeft passie voor het vak en empathie voor u als klant. Zij volgen regelmatig bij- en nascholing. Hierdoor blijft ons team altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit stelt hen in staat om voor al onze klanten het onderste uit de kan te halen waardoor u zo optimaal mogelijk kunt gaan horen.

Jouw voordeel: gemiddeld €5,-

Waar: Zuid Voorstraat 52, 3295 BW ‘s-Gravendeel

Contact: 078-6167503 | [email protected]

Meer info: www.benzhoortoestellen.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »