Beleef tips

De Hoeksche Waard heeft ontzettend veel schitterende plekjes, die zelfs bij een groot deel van de bewoners nog onbekend zijn. Het is ons doel om onze pashouders te laten ontdekken wat de Hoeksche Waard te bieden heeft, daarom vanaf vandaag delen wij elke maand een echte Hoeksche Waardse beleving met jullie, via onze website, nieuwsbrief en onze Facebookpagina. Wil jij automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe tips, abonneer je op onze nieuwsbrief onder op onze website.

#BELEEFTIP 1: Ga heerlijk wandelen op de Korendijkse Slikken!

In deze eerste eerste editie van Beleef jouw Hoeksche Waard tippen we de prachtige Korendijkse Slikken. Dit natuurgebied bevindt zich net buiten Goudswaard en is schitterend gelegen aan het Haringvliet en het Spui. Ga er eens lekker wandelen, want er is een wandelroute van 5 kilometer uitgestippeld voor je waarlangs je van alles tegenkomt. Denk daarbij aan vogels, reeën en in het voorjaar prachtige bloemen. Ook ligt er langs deze route een kijkterp. Bovenop deze terp staat een speciaal gebouwde kijkhut, waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het Spui. Genieten! 

De Korendijkse Slikken vallen onder het beheer van HoekscheWaardPas partner Natuurmonumenten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl

Adres: Westdijk 16 | 3267 LV Goudswaard

Wil jij automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe tips? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief onderaan onze website!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »