HoekscheWaardPas voor bedrijven

Gratis promotie van je bedrijf
Zet je bedrijf op de kaart en sluit je aan bij de HW Pas. We brengen je bedrijf actief onder de aandacht bij onze pashouders met als doel meer klanten. Standaard deelname is gratis, met als enige voorwaarde dat je een goede actie verzint. Natuurlijk denken we graag met je mee over de invulling van de actie voor een maximaal rendement.
Vervolgens lift je mee op de marketingmachine van HW Pas. Zo krijg je een eigen bedrijfspagina op de website en wordt de actie gecommuniceerd via social media en de e-mail nieuwsbrief. Wil je daar bovenop nog extra zichtbaarheid, dan kun je bijvoorbeeld aanvullend adverteren in het welkomstpakket dat nieuwe pashouders ontvangen. Ook hierover gaan we graag met je in overleg.

Voordelen van meedoen
De HW Pas levert voordeel op voor iedereen. Investeren in de HoekscheWaardPas betekent investeren in jezelf, jouw bedrijf en in de toekomst van jouw leef-, woon- en werkomgeving. Het is een bekend gegeven dat plattelandsregio’s te maken hebben met krimp. Zonder maatregelen ligt verschraling van het aanbod op de loer. De HW Pas is een promotiemiddel voor lokale ondernemers in het bijzonder en de Hoeksche Waard in het algemeen. Met de HW Pas vergroten we de aantrekkelijkheid van de regio en stimuleren we lokale consumptie. Dat bereiken we alleen met jouw hulp. Met een goede actie vergroot je de voordelen van lokaal shoppen en vinden meer klanten hun weg naar jouw bedrijf.

Samen bereiken we meer!
We willen met de HW Pas een (economisch) sneeuwbaleffect creëren: meer lokale activiteiten en bestedingen door pashouders, zorgen voor blije inwoners, een sterkere economie, meer werkgelegenheid en een financieel sterker verenigingsleven. Hoe meer inwoners, ondernemers en verenigingen zich aansluiten, hoe harder de bal gaat rollen. Zo houden we met elkaar de regio leefbaar. Nu en in de toekomst. Doe je mee?

Meld je nu gratis aan met jouw bedrijf of neem contact op via [email protected] voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »