Paarden coaching Nieuwendijk

 

SCHILDERIJ CADEAU BIJ START COACHING 

Waarom coaching met behulp van paarden? 

Als je wel eens paarden tegenkomt, dan weet je dat deze dieren op een bijzondere manier contact met je kunnen maken. ‘Paarden zijn kudde- en prooidieren, die combinatie maakt dat ze heel gevoelig zijn voor non-verbale signalen. Paarden zijn voor hun overleven afhankelijk van de kudde en dus altijd op zoek naar het vormen van een kudde.  Paarden voelen en reageren feilloos op signalen van de ander. 

Tijdens een coachsessie gaan we naast het paard aan de slag met verschillende activiteiten, heerlijk in de buitenlucht. De activiteiten hebben als doel om je persoonlijke thema's of persoonlijke groei door ervaringsleer te kunnen oefenen, ze op een andere manier te bekijken. Door de reacties van het paard te bespreken en zo te kijken of je de situatie in andere situatie ook tegenkomt kun je wellicht na de paarden activiteit je thema of groei anders benaderen. 

Het groot bijkomend voordeel is, wanneer we met paarden in aanraking komen we extra oxytocine aanmaken, een hormoon dat rustiger maakt. Zo kun je helderder en rusteriger op zoek gaan wat voor jou van belang is. 

Paarden coaching met behulp van paarden is geschikt voor; gezinnen, kinderen, volwassenen, specifieke doelgroepen, teams. Je hoeft niet bekend te zijn met paarden.

Enkele tehema's op een rijtje; echtscheiding binnen een gezin, depressie, driftbuien, burn-out klachten, stemmingswisselingen, verwerking van trauma, leerproblemen, communicatie, samenwerking.

 

Jouw voordeel: €15 

GELDIGHEID:        Deze actie is eenmalig geldig.

WAAR:                    Griegstraat 8 | 3284 BB Zuid-Beijerland

WANNEER:            Maandag t/m zondag: altijd geopend 

MEER INFO:          www.reflectiemetpaarden.nl | 06 54 20 68 48 | [email protected]


Ook gebruik maken van deze actie? Bestel de HoekscheWaardPas!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »