Bed & Breakfast Nieuwendijk

 

GRATIS VERRASSINGSPAKKET MET HOEKSCHE WAARDSE PRODUCTEN BIJ AANKOMST

In ons mooie appartement met een geweldige vogelrijke tuin, heb je uitzicht over de landerijen waar je ook moeder ree met kleintjes kunt spotten. In de tuin staat mooie beplanting en heeft een fenomenaal uitzicht, is sfeervol verlicht met aan de achterzijde een heerlijk terras aan een kraakheldere wetering. 

De tuin biedt een veelheid aan vogelsoorten zoals een ransuil, een koppeltje Vlaamse gaaien, eksters, mussen, roodborstjes, koolmeesjes, vinkjes, wilde ganzen op de akkers en nog veel meer!

Niet echt verwonderlijk, het is gelegen aan een aantal prachtige natuurgebieden die speciaal voor vogels worden beheerd aan het Haringvliet. Er is zelfs vlakbij een nieuw vogeleiland gemaakt voor vogelspotters "Bliek" met een uitkijkpunt dat met een boot te bereiken is. 

Het is rustig gelegen en ligt op loopafstand van het natuur- en recreatie eiland Tiengemeten en ligt aan het natuurgebied Tiendgors en een klein bos. 

Appartement "De Nieuwendijk" ~ 30m2 is geschikt voor maximaal 4 personen 2 volwassenen en 2 kinderen, 2 op een slaapbank. Er is een keukentje met koelkast en kookgelegenheid. In de woonkamer een ruime bank en televisie met een uitgebreid pakket aan zenders. 

 

Jouw voordeel: €15,00

GELDIGHEID:        Deze actie is doorlopend geldig.

WAAR:                    Griegstraat 8 | 3284 BB Zuid-Beijerland

WANNEER:            Maandag t/m zondag: 7.30-18.00 

MEER INFO:          www.bedandbreakfastdenieuwendijk.nl | 06 54 20 68 48 | [email protected]


Ook gebruik maken van deze actie? Bestel de HoekscheWaardPas!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »